Laitteisto
Mahdottomasta on mahtava aloittaa.
Insinööriemme hämmästyttävät saavutukset hakevat vertaistaan, ja he viitoittavat jatkossakin tietämme kohti innovatiivisia läpimurtoja. Ratkaisuissa heitä ei innosta se mikä on helppoa, vaan se mikä on uskomatonta.
Suzielle ja hänen tiimilleen upea ääni on tärkeintä.
Suzie
Löydä tiimi ja aloita oma tarinasi täältä.
Akustiikkateknologiat
Auta päästämään Apple todelliseen ääneensä liittymällä maailman edistyksellisimpään akustiikkasuunnittelijoiden porukkaan, jossa kehität uusia innovatiivisia audiojärjestelmiä ja hiot laatua. Tehtäväalueisiin sisältyvät tekninen akustiikkasuunnittelu, tekninen tunnistimien suunnittelu, ääni- ja värinätekniikka, äänisähkötekniikka ja -arkkitehtuuri, tekninen akustiikan validointi sekä äänisovellukset ja -teknologia.
Katso avoimet ääniteknologian tehtävät
Analoginen ja digitaalinen suunnittelu
Tämän ryhmän insinöörit kehittävät virtapiirejä uuden sukupolven Apple-tuotteille. Heidän innovaationsa tekevät tuotteistamme yhä vain älykkäämpiä ja tehokkaampia, niin piirilevyjen, huippunopeiden käyttöliittymien, tunnistimien ja näyttömikropiirien suunnittelussa kuin pienimmissä transistoreiden yksityiskohdissa. Tehtäväalueisiin sisältyvät vaihtovirta- ja tasavirtajärjestelmät, sekasignaalisuunnittelu, sähkötekniikka, mallinnus ja validointi, logiikkasuunnittelu, virtapiirien suunnittelu ja varmennus sekä piirilevyjen suunnittelu.
Katso avoimet analogisen ja digitaalisen suunnittelun tehtävät
Arkkitehtuuri
Tämä ryhmä rikkoo rajoja kaikkien Applen laitteiden kohdalla. Se huolehtii Applen järjestelmäpiirien (SoC) arkkitehtuurista eli kehittää algoritmejä alustan tehoa, suorituskykyä ja lämmönhallintaa varten. Lisäksi se kehittää edistyksellisiä prototyyppijärjestelmiä. Ryhmä kehittää ja rakentaa myös ohjelmistokehitystyökaluja sekä hajautettuja järjestelmiä Applen tietotekniikkayhteisölle. Tehtäväalueisiin sisältyvät prosessoriarkkitehtuuri, järjestelmäpiirien arkkitehtuuri, järjestelmäarkkitehtuuri, tietoturvan mikroarkkitehtuuri, alustan suunnittelu, virran/lämmön arkkitehtuuri, näytönohjainjärjestelmien arkkitehtuuri, mallinnusarkkitehtuurin suunnittelu, koneoppiminen, datatiede sekä langattomien järjestelmien arkkitehtuuri.
Katso avoimet arkkitehtuurin tehtävät
Akkutekniikka
Tule mukaan tiimiin luomaan innovatiivisia akkuratkaisuja, joista lähtee entistä enemmän energiaa pienemmistä tiloista. Teet kaiken aikaa yhteistyötä muiden tuotekehitysryhmien kanssa. Tehtäväalueisiin sisältyvät akkukennojen kehitystekniikka, uusien materiaalien suunnittelu, prosessikehitystekniikka, mittaustekniikka, tuotteiden integraatiosuunnittelu, laatutekniikka, virheanalyysitekniikka ja tekninen testaus.
Katso avoimet akkuteknologian tehtävät
Kamerateknologiat
Liity joukkoon, joka suunnittelee ja kehittää kamerajärjestelmiämme kennosta linsseihin saakka. Luot innovaatioita, joiden ansiosta jokainen Applen uusi tuotesukupolvi saa aikaan edeltäjäänsä upeampia kuvia. Tehtäväalueisiin sisältyvät tietokoneen kuvateknologia, kameran moduulisuunnittelu, kameran laitteistotekniikka, kameran sähkötekniikka, optiikkasuunnittelu, kamerajärjestelmät, tuotanto ja prosessit, kuvantunnistus ja analoginen/digitaalinen tunnistus.
Ehsanin käsissä jokaiseen tuotteeseen jää ripaus taikaa.
Ehsan
Näyttöteknologiat
Tämä ryhmä kehittää huippuinnovatiivisia näyttöjä kaikille Applen tuotteille, kuten Apple Watch, iPhone, iPad ja Mac. Aina vain parempi käyttökokemus syntyy, kun ryhmä venyttää teknologian mahdollisuuksia prosessin joka vaiheessa aina alustavasta konseptista massatuotantoon saakka. Tehtäväalueiden suunnittelutyö liittyy sähköön, mekaniikkaan, prosesseihin, materiaaleihin, tuotantoon, fysiikkaan, kuvantamiseen, optiikkaan, ohjelmistoihin ja puolijohdetekniikkaan.
Katso avoimet näyttöteknologioiden tehtävät
Tekninen projektinhallinta
Tämä ryhmä toimii jokaisen uuden Apple-tuotteen taustalla ja hallinnoi maailman menestyksekkäintä tuotesuunnitteluprosessia konseptista julkistukseen saakka. Tehtäviin sisältyvät laitteistojen projektinhallinta, puolijohdetuotteiden hallinta, tuotesuunnittelun projektinhallinta, radiotaajuuksien ja langattomien yhteyksien projektinhallinta sekä järjestelmien projektinhallinta.
Katso avoimet teknisen projektinhallinnan tehtävät
Ympäristöteknologiat
Haluamme tehdä maailmasta paremman paikan, ja tämä tiimi keskittyy juuri tähän tavoitteeseen. Liity joukkoon ja olet mukana alan johtavissa hankkeissa päättämässä käytännöistä ja varmistamassa, että Applen jokainen tuote virtajohdoista näyttöön on turvallinen ihmisille ja planeetallemme. Jopa alihankkijoiden materiaalit testataan. Tehtäväalueisiin kuuluvat toksikologia, bioyhteensopivuus, rajoitetut aineet, elinkaarianalyysi, teknisten määräysten noudattaminen ja ympäristöohjelmien hallinta.
Katso avoimet ympäristöteknologioiden tehtävät
Terveysteknologia
Nämä ammattilaiset auttavat ihmisiä tekemään omaa hyvinvointiaan edistäviä valistuneita päätöksiä arjessa ja työssä kehittämällä ohjelmisto- ja laitteistojärjestelmiä, jotka tarkkailevat ihmiselimistöä ja siihen liittyvää dataa. Tehtäväkenttään kuuluvat biolääketieteen tutkimus ja kehitys, biolääketieteen tutkimussuunnittelu ja liikuntafysiologia.
Katso avoimet terveysteknologian tehtävät
Koneoppiminen
Koneoppiminen käy jatkuvasti yhä tärkeämmäksi käytännössä jokaisessa Applen tuotteessa ja palvelussa, joten panoksesi tällä alueella voi vaikuttaa moniin ryhmiimme. Autat kehittämään algoritmeja ratkaisemaan joitakin monimutkaisimpia tekoälyongelmia ja integroit työsi tehokkaisiin neuroprosessoreihin, joiden nopeus ja teho takaavat erinomaisen käyttökokemuksen. Kun teet tämän tietosuoja-asiantuntijoiden avustuksella, varmistat, että käyttäjien yksityisyyttä kunnioitetaan. Tule muovaamaan näiden ennakoivien teknologioiden mahdollisuuksia osana Face ID:tä, ARKitiä, Animojeja ja muita, vielä toteuttamattomiakin, ominaisuuksia. Tehtäväalueisiin sisältyvät tekoäly, tietokoneen kuvateknologia, datatiede ja syväoppiminen.
Katso avoimet koneoppimisen tehtävät
Lisätietoja koneoppimisen ja tekoälyn tehtävistä
Laitesuunnittelu
Tämän ryhmän luovasta ajatustyöstä syntyy tosielämän kokemuksia. Yhdistämällä maailman edistyksellisin teollinen muotoilu uusimpiin ja innovatiivisimpiin teknologioihin saadaan suuret ideat mahtumaan pieniin kuoriin – ja samalla miljoonien ihmisten elämään. Tehtäväalueisiin sisältyvät tuotesuunnittelutekniikka, mekaniikkasuunnittelu, CAD-asiantuntija, CAE-asiantuntija ja materiaalitekniikka.
Katso avoimet laitesuunnittelun tehtävät
Prosessitekniikka
Tässä ryhmässä työskennellessäsi sovellat suunnittelun perusteita ja aloitat tarvittaessa aivan alusta. Tietty projekti voi edellyttää uutta laitteistoa, uutta materiaalia tai jopa uutta tehdasta. Työsi on uraauurtavaa, usein kirjaimellisesti. Tehtäviin kuuluvat alustan prosessitekniikka, moduulien prosessitekniikka, ohjauspaneelisuunnittelu/tekniikka, ohutkalvotekniikka, laserprosessitekniikka, pinnoitustekniikka ja prototyyppitekniikka.
Katso avoimet prosessitekniikan tehtävät
Käyttövarmuustekniikka
Applella on kovalla työllä ansaittu maine erittäin laadukkaiden tuotteiden valmistajana. Sen vuoksi tämä ryhmä toimii sekä laitteisto- että ohjelmistoryhmien kanssa ja varmistaa, että tuotteemme ja alihankkijoidemme materiaalit vastaavat omia ja asiakkaidemme vaatimuksia. Tehtäväalueisiin sisältyvät käyttövarmuustekniikka, virheanalyysitekniikka, tekninen testaus, materiaalitekniikka ja käyttövarmuusteknikon työt.
Katso avoimet käyttövarmuustekniikan tehtävät
Tunnistinteknologiat
Tämä ryhmä tekee yhteistyötä muun muassa laitteisto- ja ohjelmistoryhmien kanssa Applella. Erinomaisia esimerkkejä sen työstä ovat eleitä lukevien tunnistimien ja sormenjäljen tunnistavan Touch ID:n kaltaiset ominaisuudet. Tehtäviin lukeutuvat tunnistuslaitteistotekniikka, tunnistuksen ASIC-arkkitehtuuri, algoritmitekniikka, koneoppimisen tekniikka, syväoppiminen, laiteohjelmistotekniikka, ohjelmistotekniikka, laadunvarmistustekniikka ja käyttäjätutkimukset sekä inhimillisiin tekijöihin liittyvä tekniikka.
Katso avoimet tunnistinteknologioiden tehtävät
Puolijohdeteknologiat
Liity tiimiimme, joka vastaa uuden sukupolven energiatehokkaiden prosessoreiden järjestelmäpiirien suunnittelusta ja valmistuksesta sekä näiden sirujen tarvitseman analogisen IP-järjestelmän ja erittäin nopean käyttöliittymän arvioinnista. Tehtäväalueisiin sisältyvät mikroarkkitehtuuri, mallinnus, rekisterisiirtotason (RTL) suunnittelu ja varmennus, räätälöity ja fyysinen ASIC-suunnittelu, CAD, tietotekniikka, puolijohteiden prototyyppien valmistus ja validointi, valu- ja tuotetekniikka sekä alhaiseen virrankulutukseen liittyvä suunnittelu.
Katso avoimet puolijohdeteknologioiden tehtävät
Järjestelmäsuunnittelu ja tekninen testaus
Tähän joukkoon liityttyäsi varmistat, että kaikki laitteistosuunnittelu Applella täyttää kovimmatkin vaatimukset koko tuotantoprosessin osalta. Tiimin jäsenet suunnittelevat ja rakentavat monimutkaisia järjestelmiä, jotka muodostuvat erilaisista Applen tuotteiden sisältämistä moduuleista. He toteuttavat myös kalibrointi- ja testausprosesseja sekä kehittävät työvälineitä, kalustoa, infrastruktuuria ja vianmääritysohjelmistoja tätä varten. Tehtäväalueissa katetaan laitteistojärjestelmien integrointi, toimintojen tekninen testaus, mittaustekniikka ja kalibrointi sekä kalustosuunnittelu.
Katso avoimet järjestelmäsuunnittelun ja teknisen testauksen tehtävät
Langattomat laitteistot
Tule mukaan ryhmään, joka panee kaiken likoon luodakseen maailman parhaita langattomia tuotteita. Applen langattomien yhteyksien suunnittelijat parantavat tuotteidemme suorituskykyä entistä tehokkaammilla yhteyksillä. Puolijohdeasiantuntijat paneutuvat langattomiin yhteyksiin perusteellisesti ja auttavat kehittämään innovatiivisia, käyttäjäkokemusta parantavia järjestelmäpiirejä. Lisäksi ryhmän alusta-arkkitehtuurin asiantuntijat tasoittavat tietä aivan uusille kokemuksille, joissa hyödynnetään esimerkiksi tunnistusteknologiaamme liittyviä innovaatioita. Tehtäväalueisiin sisältyvät antennisuunnittelu, radiotaajuuksien suunnittelutekniikka, radiotaajuusjärjestelmien integrointi, radiotaajuuksien herkkyyden vaimentaminen, radiotaajuusjärjestelmät ja kalibrointi, OTA-suunnittelu ja -testaus, teknisten säädösten noudattaminen, sähkömagneettinen yhteensopivuus, vaatimustenmukaisuuden ja suorituskyvyn testaus, inhimillisiin tekijöihin liittyvä tekniikka, WLAN/Bluetooth-, GNSS-, viestintäjärjestelmien-, mobiililaitteistojen- sekä langattomien järjestelmien arkkitehtuuri, RFIC-suunnittelu, PHY/MAC-algoritmikehitys, radiotaajuuksien karakterisointi, radiotaajuuksien suunnittelun varmennus ja langattomien järjestelmien suunnittelu.
Katso avoimet langattomiin laitteistoihin liittyvät tehtävät